Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Raffaello Rossi

Raffaello Rossi laver lækre damebukser med stræk

Kunne du tænke dig et par bukser fra Raffaello Rossi? Hos Crazy Company forhandler vi Raffaello Rossi-jeans og andre Raffaello Rossi-bukser med stræk. Vores fysiske butik ligger i hjertet af Frederiksberg i København, men vi betjener kunder i hele Danmark i vores online webshop.

 

Klassisk og tidløst design kendetegner Raffaello Rossi

Raffaello Rossi er kendetegnet ved sine strækbukser, som har et klassisk og tidløst design. Dermed er de velegnet til både hverdag og fest. De går også fint på kontoret. Vi har bl.a. et par superfede cowboybukser med dejlig meget stræk.

Vi lægger vægt på at have en ærlig service samt naturligvis en fantastisk service, og det er vi også kendt for. Samtidig skal vores varer være unikke og i høj kvalitet. Derfor har vi valgt at tage damebukser fra Raffaello Rossi med i vores sortiment.

Vores varer bliver hurtigt solgt, og derfor kan det desværre ske, at varen er udsolgt ved gennemført køb, men så hæver vi naturligvis ikke beløbet.

 

Bestil dine damebukser i vores online webshop i dag

Bestil Raffaello Rossi i vores online webshop allerede i dag. Der er gratis fragt i Danmark ved køb for over kr. 1.000,-. Du kan altid kontakte os på telefon: 33 26 20 40 eller på e-mail: susannebernth@hotmail.com.

Se mere