Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent BARBRO

BARBRO designer ud fra en passion for højhælede sko

Ønsker du dig et par sko fra BARBRO? Hos Crazy Company forhandler vi damesko fra BARBRO. Vi ligger på Frederiksberg I København, men vi har kunder i hele Danmark, som køber BARBRO-sko i vores online webshop.

 

Følelsen af en unik feminin magt med sko fra BARBRO

»Den pige ender som skodesigner,« fniste Barbro Jensens mormor så, at hun var travlt optaget i sin mors skoskab for ottende gang. Det var hendes foretrukne sted at lege som 5-årig, og fascination af sko skulle senere udvikle sig.

Senere genoplivede en knæskade hendes store interesse for højhælede sko og deres betydning for mange kvinder. Det er nemlig en særlig videnskab at gå med højhælede sko, hvis ens knæ føles som spaghetti.

Da hun flyttede til London, cementerede byens skokultur hendes lidenskab. Londons businessmiljø er kendt for smukke suits og flotte sko, og langsomt opbyggede hun sin viden om sko og skodesign.

Højhælede sko kan give dig den vidunderlige følelse af en unik feminin magt. »Hvis du vil have det, så lad det ske,« siger Barbro. I 2012 tog hun springet og forfulgte drømmen om at forfølge sin passion: At designe sko.

Skobranchen er domineret af mænd, der aldrig har gået med damesko. Derfor blev opgaven at designe elegante damesko, som er behagelige at bære. Der blev brugt energi på at udvikle støtten af foden og få plads i skoen på de rigtige steder - samtidigt med at pasformen er god.

Hos Crazy Company har vi samlet hendes resultat. Alle vores BARBRO-sko er håndlavede med traditionel viden og beriget med moderne design og innovation.

 

Bestil de håndlavede damesko i vores webshop i dag

Vores sko bliver solgt hurtigt, og det kan ske, at varen er udsolgt ved gennemført køb, men så hæver vi naturligvis ikke beløbet.

Vi er kendt for god service og ærlighed, ligesom sko fra BARBRO er kendt for kvalitet. Husk, at vi har gratis fragt i Danmark ved køb for over kr. 1.000,-. Kontakt os gerne på telefon: 33 26 20 40 eller på e-mail: susannebernth@hotmail.com, hvis du har spørgsmål.

Se mere