Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Weiz Copenhagen

Weiz Copenhagen laver smarte nederdele til kvinder

Mangler du en nederdel fra Weiz Copenhagen? Hos Crazy Company har vi et lille, men godt udvalg af Weiz Copenhagen-nederdele til kvinder i alle aldre. Vores tøjbutik ligger i hjertet af Frederiksberg i København, men vores online webshop betjener kunder i hele Danmark.

 

Retro-stil, farver og mønstre hos Weiz Copenhagen

Ulla Degn Hvid-Hansen er designeren bag Weiz Copenhagen, og hun kalder sig selv for en "über kreativ kjolefanatiker".

Hun elsker at pynte sig og "dresse up" i høje hæle, og hun elsker kjoler så meget, at hun har gjort det til omdrejningspunktet i sin kollektion. Ulla fra Weiz Copenhagen er med andre ord en kjolespecialist, der er vild med retro-stilen samt farver og mønstre.

Derfor er en Weiz Copenhagen-nederdel den perfekte kjole, hvis du fx vil understrege retro-stilen, eller hvis du blot vil fuldende dit look.

 

Køb dine nederdele i online-webshoppen i dag

Vi lægger vægt på ærlighed og fantastisk service. Samtidig skal vores varer være både unikke og i høj kvalitet. Det sker, at tøjet fra Weiz Copenhagen bliver solgt så hurtigt, at din vare er udsolgt ved gennemført køb, men vi hæver naturligvis ikke beløbet, hvis det sker.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 33 26 20 40 eller på e-mail: susannebernth@hotmail.com. Husk, at vi har gratis fragt i Danmark, hvis du køber for over kr. 1.000,-.

Se mere