Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent NÜ

NÜ – rå og sofistikeret mode


Er du på udkig efter tøj fra NÜ? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side vil du løbende kunne se vores sortiment.


NÜ er et dansk brand fra 1997, og navnet betyder ”nøgen” på fransk og ”kvinde” på kinesisk, hvilket derfor var det perfekte navn til at understøtte designernes vision om at skabe mode med fokus på etisk produktion, rene naturmaterialer og rå enkelthed. Designet er i dag både afslappet, provokerende og moderne på en og samme tid, og det kommer til udtryk på en både glamourøs og sexet måde.


Tekstilerne er luksuriøse, og der bruges bl.a. både læder, silke, bomuld og uld kombineret med håndlavet broderi, print og andre karakteristiske detaljer, der alle sammen er med til at kendetegne tøjet fra NÜ.
Kollektionerne består bl.a. af kjoler, skjorter, blazere, jakker og andet overtøj, men du kan også både finde en nederdel og en bluse for enhver smag.


Køb tøj fra danske NÜ online eller i vores butik


Vi har en butik på Frederiksberg, hvor vi bl.a. forhandler udvalgt tøj fra danske NÜ, men du har også mulighed for at handle via vores webshop, hvis du ikke kan besøge butikken. Når du køber for mere end kr. 1.000,- i vores webshop, sørger vi for, at du får gratis levering på din ordre, uanset hvor du bor henne i Danmark.


Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du med fordel ringe til os på telefon 33 26 20 40. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail susannebernth@hotmail.com.

Ingen varer for denne producent.