Der er 22 varer.

Leggings og strømpebukser samt armbånd og øreringe

Kigger du efter nye leggings og strømpebukser eller måske armbånd og øreringe? Hos Crazy Company har vi en masse spændende accessories til kvinder. Du kan enten komme ind i vores tøjbutik på Frederiksberg i København, eller du kan bestille online i vores webshop. Vi leverer til kunder i hele Danmark.

Strømpebukser og leggings i mange spændende farver

Vi har leggings og strømpebukser i mange spændende farver. Vi kan bl.a. tilbyde blå, røde, grønne, sorte, orange, gule, brune og lilla strømpebukser af mikrofiber. Vores leggings fås i spændende mønstre, men du kan også vælge ensfarvede.

Armbånd og øreringe med små kugler af harpiks

Du kan også finde et udvalg af armbånd og øreringe, som gerne er i bæredygtige materialer. Det kan være øreringe og armbånd med små kugler af harpiks. Der er mange forskellige farver, så du kan skifte efter tøj og humør.

Kvalitet, bæredygtighed og ærlighed er os. Derfor bliver varerne solgt hurtigt. Det kan ske, at der bliver udsolgt midt i din bestilling, men i så fald hæver vi naturligvis ikke beløbet.

Kontakt os på enten på e-mail: susannebernth@hotmail.com eller på telefon: 33 26 20 40, hvis du vil vide mere om vores leggings, strømpebukser, armbånd og øreringe. Du kan også bare bestille i webshoppen med det samme, og fragten er gratis, hvis du køber for mere end kr. 1.000,-.

Varer sidevis

Varer sidevis