Der er 10 varer.

Jakker og andet overtøj til smarte kvinder

Er du på udkig efter jakker og andet overtøj? Hos Crazy Company forhandler vi alt til garderoben for damer og kvinder i enhver alder, som vil være smart klædt på – både til sommer og vinter samt til hverdag og fest. Du er velkommen i vores tøjbutik i hjertet af Frederiksberg i København, men du kan også købe online, hvis du bor et andet sted i Danmark.

Overtøj og jakker sætter prikken over i'et

Det smarte overtøj er prikken over i'et til dit outfit. Dertil kommer, at overtøjet beskytter mod kulde, blæst og regn. Vi har tøj i enhver stil, og du kan vælge imellem blå, røde, grønne, sorte, orange, gule, brune og lilla jakker i mange forskellige mønstre.

Vi har en masse spændende tøjmærker såsom:

  • Fods
  • Fox's
  • Zilch
  • Blutsgeschwister
  • Andre jakker og andet overtøj.
 

Vores fokus er kvalitet, bæredygtighed og ærlighed. Der betyder samtidig, at vores tøj bliver hurtigt solgt. Det kan derfor betyde, at din bestilling er udsolgt, når købet er gennemført. Men i så fald hæver vi naturligvis ikke beløbet.

Bestil dit nye tøj i webshoppen allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail: susannebernth@hotmail.com eller på telefon: 33 26 20 40, hvis du vil vide mere. Men det er let at bestille jakker og andet overtøj i webshoppen, og der er gratis fragt ved køb for mere end kr. 1.000,-.