Der er ingen varer

Buksedragt til smarte kvinder i alle aldre

Er du på jagt efter en smart buksedragt? Hos Crazy Company har vi samlet en masse smart og bæredygtigt tøj til kvinder i enhver alder. Du kan se vores udvalg af buksedragterne på denne side. Du kan købe online, og vi sender til hele Danmark. Du er også velkommen i vores tøjbutik i hjertet af Frederiksberg i København.

Find en unik buksedragt til hverdag og fest

Buksedragten går aldrig af mode, og vi kan bl.a. tilbyde en buksedragt fra Collectif. Uanset om du er en yngre kvinde eller en ældre dame, kan du bruge en buksedragt på arbejdet, i fritiden og til festen.

Fællesnævneren for alt vores tøj er vores fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Samtidig må det gerne være unikt. Dertil kommer ærlighed i vores forretning.

Det sker, at det bliver udsolgt midt i en bestilling, men vi hæver naturligvis ikke beløbet, hvis det sker. Bemærk, at vi har gratis fragt, hvis du køber for mere end kr. 1.000,- i webshoppen.

Bestil din nye dragt i vores webshop allerede i dag

Kontakt os på e-mail: susannebernth@hotmail.com eller telefon: 33 26 20 40, hvis du har spørgsmål til en buksedragt, men du kan også bare bestille med det samme.