Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Blutsgeschwister

Blutsgeschwister tøj forhandles


Er du på jagt efter en moderne og farverig cardigan, nederdel, bluse, frakke eller måske et par nye bukser? Så er du kommet til den helt rette webshop. Her på denne side kan du nemlig finde vores store og velassorterede sortiment af tøj fra Blutsgeschwister, som du kan købe online til attraktive priser.


Blutsgeschwister blev grundlagt tilbage i 2001 i Stuttgart, og de har i løbet af årene skabt moderigtigt tøj til kreative og urbane kvinder, som ønsker at udtrykke deres egen individuelle stil og individualitet.


Tøjet er meget farverigt og mønstret, og det kan både sammensættes på kryds og tværs, eller det kan bruges sammen med mere afdæmpet tøj. Du kan f.eks. sammensætte en blomstret blazer med et par sorte bukser, eller du kan vælge et par blomstrede og farverige bukser og sammensætte dem med en enkel bluse, hvis du foretrækker det mere afdæmpede look.


Køb tøj fra Blutsgeschwister online hos os


Vi holder løbende udsalg på vores sortiment af tøj fra Blutsgeschwister, og du har dermed rigtig gode muligheder for at købe tøjet til ganske fordelagtige priser i løbet af året, uanset om du er på udkig efter en ny kjole, en ny bluse eller et par bukser.


Handler du i vores webshop, tilbyder vi gratis levering, hvis du køber for over kr. 1.000,-, og typisk sker leveringen inden for tre dage i Danmark. Du har dog også mulighed for at besøge vores butik på Frederiksberg, hvis du er i nærheden.


Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du ringe til os på telefon 33 26 20 40 eller skrive til vores e-mail susannebernth@hotmail.com.

Varer sidevis