Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent 4funkyflavours

4funkyflavours tøj til damer


Er du på udkig efter tøj fra mærket 4funkyflavours, er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores sortiment af tøj fra producenten 4funkyflavours. Du kan bl.a. købe en flot kjole, en nederdel eller en skøn bluse til damer online hos os.


4funkyflavours er en tøjproducent fra Holland, som fremstiller tøj til damer med lækre detaljer og kant. Stilen er moderne, men samtidig med flot og anderledes retroprint, og du kan derfor mikse tøjet på kryds og tværs. Du kan også vælge at tage et par enkle og ensfarvede bukser på og sammensætte dem med en af de farverige bluser fra 4funkyflavours. Mulighederne er mange, og vi opdaterer løbende vores sortiment, ligesom vi også løbende holder udsalg med gode tilbud, så du har mulighed for at spare penge på det farverige tøj.


Køb dametøj fra 4funkyflavours online hos os


Vi tilbyder gratis fragt i hele landet, når du køber for mere end kr. 1.000,- i vores webshop, men du har også mulighed for at besøge vores butik på Frederiksberg, hvor du også kan bytte dine varer, hvis de mod forventning ikke passer i størrelsen eller alligevel ikke falder i din smag.


Bestiller du dine varer online, kan du forvente, at leveringen normalt sker inden for tre dage.


Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til din bestilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 26 20 40 eller ved at skrive til vores e-mail susannebernth@hotmail.com.