Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Dazzle me

Dazzle Me – danskproduceret farverigt retrotøj


Er du til retrolooket og flotte farver? Så er du kommet til den rette side. Her på denne side kan du nemlig se vores sortiment af Dazzle Me tøj, som består af farverigt retrotøj til den moderne og feminine kvinde.


Dazzle Me er et dansk tøjmærke fra Aalborg, der ejes af Trine Theilmann Møller. Trine står selv bag tøjets design, ligesom hun også står for udvælgelsen af print og stof samt syningen af de forskellige kollektioner. Kollektionerne henvender sig til alle, der sætter pris på at give tilværelsen lidt kulør, og som kan lide at gå i kjoler med et flot retrolook. Der er fokus på fest og farver med et velafbalanceret feminint touch præget af både kant og humor.


Derfor kan en kjole fra Dazzle Me også både bruges til hverdag og fest, og man kan ikke andet end at komme i godt humør, når man tager en af de farverige kjoler på.


Køb tøjet fra Dazzle Me online eller besøg vores butik


Her på denne side kan du løbende holde dig opdateret med vores udsalg, som vi har hen over året, og du kan dermed spare rigtig mange penge på det festlige og farverige tøj fra Dazzle Me. Du kan enten købe tøjet online eller besøge vores butik på Frederiksberg, hvor du også kan finde gode tilbud. Handler du online, tilbyder vi gratis fragt, når du køber for mindst kr. 1.000,-.


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33 26 20 40 eller e-mail susannebernth@hotmail.com, hvis du har nogle spørgsmål.