Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Maruti shoes

Maruti Shoes forhandles her


Er du på jagt efter et par nye, flotte sko? Måske leder du efter de populære indianerstøvletter? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores udvalg af sko fra producenten Maruti Shoes, og du kan derfor også finde indianerstøvletten i både brun og sort. Vi forhandler også lange støvler i sort og brun i skind med snøre, som er rigtig gode at gå i.


Maruti Shoes har specialiseret sig i at fremstille simple, men særprægede sko, der har et stilrent design, og som er fremstillet i læder af høj kvalitet. Rødderne går tilbage til Holland, hvor der hentes inspiration i naturen og vandet, og hvor der er rige muligheder for at eksperimentere for på den måde at komme frem til de bedste produkter.


Køb Maruti Shoes online eller besøg vores butik


Vi forhandler både Maruti sko online og i vores butik på Frederiksberg. I vores webshop kan du løbende holde dig orienteret om gode tilbud og udsalg, og vi leverer til kunder i hele landet. Køber du for mere end kr. 1.000,- tilbyder vi fri fragt. Befinder du dig i nærheden af vores butik, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi og se vores sortiment og prøve skoene på.


Du kan med fordel kontakte os på forhånd for at være sikker på, at varen er på lager, når du kommer. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 33 26 20 40 eller ved at skrive til vores e-mail susannebernth@hotmail.com.