Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Zilch

Zilch laver bæredygtigt og farverigt dametøj

Er du på udkig efter tøj fra Zilch? Hos Crazy Company, som ligger på Frederiksberg i København, har vi et ganske bredt udvalg af bæredygtigt og farverigt Zilch-tøj i vores online webshop. Vi sælger til kunder i hele Danmark. Vi er kendt for den gode service samt vores ærlighed.

 

Toppe, skjorter, kjoler og bukser fra Zilch

Zilch laver en masse forskellige toppe, skjorter, kjoler og bukser samt meget andet. Det er bæredygtige produkter, og de er glade for Tencel. Tencel er et bæredygtigt materiale, som fremstilles på den østrigske fabrik Lenzing.

Du kan vælge Zilch-kjoler til hverdag og fest eller måske en Zilch-cardigan til de kølige timer. Zilch er en kollektion, som har en god pasform, og som er nem at hoppe i. De farverige strikvarer passer til næsten alt.

Vores tøj bliver solgt meget hurtigt, og derfor kan det ske, at din vare er udsolgt efter gennemført bestilling. Vi hæver naturligvis ikke beløbet, hvis det sker.

 

Bestil dine varer online i vores webshop

Køb Zilch online, og vi har gratis fragt i Danmark, hvis du køber for mere end kr. 1.000,-. Du kan altid kontakte os på telefon: 33 26 20 40 eller på e-mail: susannebernth@hotmail.com.

Se mere

Varer sidevis