Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Chie Mihara

Chie Mihara laver damesko med design og komfort i fokus

Overvejer du at anskaffe dig et par nye sko eller støvler fra Chie Mihara? Hos Crazy Company, der ligger på Frederiksberg i København, har vi som Chie Mihara-forhandler sammensat et spændende udvalg af sko og støvler i vores online webshop. Design og komfort er altid i fokus, og vi sender til hele Danmark.

 

Feminine, smukke og attraktive sko fra Chie Mihara

Chie Mihara lancerede sin sko-linje i Elda i Spanien i januar 2002. Ideen var at tilbyde kvinder fodtøj, som er designet af en kvinde, og som har design og komfort i fokus. »Vi ønsker at være feminine, smukke og attraktive, uden at give afkald på komforten,« blev det sagt.

Med inspiration lige fra 1930'ernes feminine træk til 1980'ernes humor tager hun detaljer fra fortiden og omarbejder dem til at reflektere nutidens æstetik og mode. I dag har Chie Mihara over 800 kunder på verdensplan, og i 2008 åbnede hun sin flagskibsbutik i Tokyo.

Vi tilbyder en bred vifte af Chie Mihara-sko, Chie Mihara-støvler og Chie Mihara-sandaler, hvor vi selv har valgt farverne. Fodtøjet bliver hurtigt solgt – især ved Chie Mihara-udsalg, og derfor kan det ske, at varen er udsolgt ved gennemført køb. I så fald hæver vi naturligvis ikke beløbet.

 

Køb det lækre fodtøj i webshoppen allerede i dag

Bestil fodtøj fra Chie Mihara i webshoppen. Bemærk, at vi har gratis fragt i Danmark ved køb for mere end kr. 1.000,-. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 33 26 20 40 eller på e-mail: susannebernth@hotmail.com. Vi er kendt for både god service og ærlighed.

Se mere