Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Tante Betsy

Tante Betsy laver dametøj i retro-stil med prints

Vil du forkæle dig selv med tøj fra Tante Betsy? Hos Hos Crazy Company har vi som Tante Betsy-forhandler et flot udvalg af bl.a. Tante Betsy-kjoler med videre. Tøjet kan købes i vores tøjbutik i hjertet af Frederiksberg i København, men vi betjener hele Danmark via vores online webshop.

 

Fantastiske kjoler fra Tante Betsy i glade farver

Tante Betsy er hollandsk, og der er tale om fantastiske kjoler i retro-stil. Tøjet har flotte prints og glade farver. Du kan fx finde en Tane Betsy-nederdel eller en Tante Betsy-kjole. Derudover kan du finde en cardigan eller en skjorte.

Vi er kendt for vores ærlige og fantastiske service, men især for vores unikke varer, der er i høj kvalitet såsom vores Tante Betsy tilbud. Derfor kan det ske, at tøjet bliver solgt så hurtigt, at din bestilling er udsolgt ved gennemført køb. Vi hæver naturligvis ikke beløbet, hvis det sker.

 

Køb tøjet i online-webshoppen allerede i dag

Se vores Tante Betsy udsalg her i online-webshoppen, og kontakt os gerne på telefon: 33 26 20 40 eller på e-mail: susannebernth@hotmail.com, hvis du har spørgsmål. Glem ikke, at der er gratis fragt i Danmark ved køb for mere end kr. 1.000,-.

Se mere