Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ingen leverandører

Nyhedsbrev

Liste over varer fra producent Art shoes


Art


ART


Mærket ART blev født i den spanske Rioja-region i 1995. ART blev grundlagt af en lokal familie med en årelang tradition for skoproduktion og design. 

Den første kendte ART model var en kraftig bjergstøvle med Vibram-sål, som i dag stadig vækker følelser og minder hos ARTfans. Støvlen var et godt eksempel på de værdier, som ART stod for i begyndelsen: ungt design med provokation og humor.

I de forløbne år har ART gennemgået mange faser for at nå frem til de værdier, som vi kender og elsker ART for i dag: komfort, design og innovation. Komforten skyldes årelang erfaring med opbygning af den anatomisk korrekte læst og et godt samarbejde med anatomiske institutter i Spanien. Designet er letgenkendeligt, som kun ART kan designe det. Somme tider vildt og spansk, andre gange smukt på den enkle måde, men altid typisk ART og med den lille orange stjerne.

Innovation er et omdrejningspunkt for ART, både i designet, hvor materialer blandes og arkitektur og kunst inspirerer samt i produktionen, hvor miljøhensyn står øverst og naturens egne materialer anvendes. Dine ART sko er produceret af mennesker og ikke af maskiner. Af mennesker, som tager deres mission alvorligt og som er eksperter på deres område.

ART ligger langt ude på landet i La Rioja for foden af høje bjerge og ved brusende floder. Her laves ART sko præcis til dig og hvert par er unikt og ligner ikke det næste par. Du kan med god samvittighed og stolthed bære dine ART sko, støvler og sandaler: Skindet er vegetabilsk garvet, pelsen er et restprodukt fra fødevareproduktion, gummiet er 100% naturgummi, korken er genanvendt, sålerne er opbygget af rester fra produktionen etc.Ingen varer for denne producent.